• Batterij snel leeg? Tips & ontwikkelingen

  Gaat jouw batterij ook zo snel leeg? Veel mensen hebben tegenwoordig last van een beperkte batterijduur. Dit komt mede door het intensieve gebruik en zware applicaties. Uiteraard zijn telefoonmaatschappijen hard  bezig om nieuwe telefoons te ontwikkeling die langer mee gaan, maar parallel met deze ontwikkeling komen ook applicaties die meer vragen. Kortom, er lijkt niet veel verbetering in te komen. Hoe zit het met andere ontwikkeling? Draadloos opladen, zonne-energie etc.

  Lees verder
 • iPhone 5 kabel

  Heb je een iPhone 5 kabel nodig? Bij Juns.nl verkopen alleen betrouwbare en sterke iPhone 5 kabels. Onze kabels zijn naast aantrekklijk ook nog eens van hoge kwaliteit. De iPhone 5 kabel (lightning connector) is door Apple  Inc. geïntroduceerd in september 2012. De kabel diende als vervanging voor de oude 30-pin kabel.  Weet je niet zeker of jouw apparaat een iPhone kabel 5 nodig heeft? Bekijk dan hieronder of jouw mobiele apparaat geschikt is. De iPhone 5 kabel heeft een 8-pin connector. De kabel kan zowel naar boven als naar beneden in het mobiele apparaat geplugd worden.

  Lees verder
 • Powerbank iPhone

  Het merk Apple is alom bekend, zeker wanneer er een Apple fan in jouw directe omgeving begeeft. Voor de leken onder ons: Apple is het legendarische merk dat Steve jobs grandioos heeft gemaakt. Dat het merk begeert wordt mag duidelijk zijn, en is dan ook te zien aan het aantal iPhones om ons heen. De statistieken liegen er ook niet om; maar liefst 1 op de 5 smartphone bezitters heeft een iPhone. De iPhone is en blijft populair.

  Lees verder
 • Zijn sim only abonnementen goedkoper?

  Als je tevreden bent met je mobiele telefoon of je koopt een los toestel dan is een sim only geschikt. De goedkoopste manier om een nieuwe smartphone te kopen is door deze als een los toestel te kopen en apart hiervan een sim only abonnement te nemen. Helaas is dit niet voor iedereen weggelegd. Om een los toestel te kopen is meer geld nodig. Er is geen abonnement waar de provider aan verdient waardoor de prijs hoger is en zonder korting.

  Lees verder
 • Smartphone draadloos opladen

  Eindelijk is er weer eens een nuttige uitvinding die ook echt in de markt wordt gezet: Smartphone draadloos opladen. O.a. de Samsung telefoons zijn draadloos oplaadbaar, dankzij een nieuwe technologie die ook wel Qi genoemd wordt. Dit is een standaard voor draadloos opladen, zoals Bluetooth en USB standaarden zijn voor bestandsoverdracht. De Qi standaard is ontwikkeld door Wireless Power Consortium. Het is in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een meer dan goede standaard voor mobiele apparatuur. Naast Samsung smartphones beschikken ook andere merken telefoons nu over deze technologie. Kortweg betekent dit eigenlijk dat veel soorten smartphones ongeveer dezelfde technologieën hebben, anders zouden ze ook niet compatibel zijn met deze nieuwe standaard.

  Lees verder
 • Je smartphone opladen met je trui?

  Two-Oceans-Ultra-Marathon-009

  TENGs

  Tribe-Elektrische nanogeneratoren (TENGs) zijn in staat om stroom op te wekken via beweging. Het Tribo-elektrisch effect kan beschreven worden als het opwekken van een elektrische lading door het in contact brengen en het wrijven van materialen. Om een voorbeeld te geven, Amber wordt bij confrontatie met wol elektrisch geladen. Onderzoekers uit China en Zuid-Korea ontwikkelden een stof in combinatie met deze nanogeneratoren. Deze stof lijkt op een lichtgewicht buigzame stof.

  Lees verder
 • Hardware bedrijf in Antwerpen ontwikkelt 'draagbaar stopcontact'

  Lifepower, een hardware bedrijf in Antwerpen heeft een nieuwe gadget ontwikkelt, namelijk een draagbaar stopcontact. Nu hoor ik je al denken, dat is toch gewoon hetzelfde als een powerbank?

  Het draagbare stopcontact van Lifepower.be heeft inderdaad hetzelfde doel als dat van een powerbank: "mobiele apparaten overal en altijd kunnen opladen". Wat is er dan anders? Zelf zeggen ze dat het product meer vermogen heeft dan een powerbank, echter heeft het product een 24000 mAh batterij aan boord; niet veel meer dan een gebruikelijke powerbank. Wat het product natuurlijk bijzonder maakt dat naast een USB-aansluting ook een klassiek stopcontact heeft. Je kunt er een macbook één keer volledig mee opladen.

  Lees verder
 • 2 eigennaardige manieren van opladen

  Bijna iedereen is tegenwoordig wel de eigenaar van een smartphone of tablet. Dan kennen we ook allemaal wel het gevoel van een lege batterij net op het moment waarop je hem het meeste nodig hebt. Er zijn natuurlijk altijd adviezen die je kunt opvolgen om er voor te zorgen dat jou gadgets minder batterij slurpen. Maar soms is dit zelfs niet genoeg om je telefoon levend te houden.

  Lees verder
 • Gaat je iPhone snel leeg? Lees deze tips!

  Apple blijft maar komen met nieuwe updates. Updates die soms te veel vragen van jouw nog verouderde iPhone. Resultaat: een zeer slechte batterijduur. Sommige iPhones, vooral de iPhone 4 serie, halen maar 4 tot 6 uur stand-by tijd op een volle batterij. Wat nu? Geen geld voor een nieuwe smartphone? Ga dan wat verstandiger om met jouw accuverbruik. Check en volg deze tips om jouw batterijduur te verlengen.

  Lees verder

9 Artikel(en)