Powerbanks

Een powerbank is een externe batterij waarmee jij jouw telefoon, tablet of gadget onderweg oplaad. De powerbanks van Juns.nl hebben allemaal 1 of meerdere USB-poorten. Kies voor een powerbank tussen de 2600 en 10000 mAh. Bezoek ook onze powerbank informatie pagina.

Artikelen 1 tot 16 van totaal 23

per pagina

Artikelen 1 tot 16 van totaal 23

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Een powerbank kopen? Alles wat je moet weten

Geen elektriciteit in de buurt? Maar wel een lege smartphone of tablet? Dan ben jij op zoek naar een powerbank! Bij ons kun je een powerbank kopen voor elke smartphone. Een powerbank iPhone of powerbank Samsung, wij hebben ze! Een powerbank, ook wel bekend als een externe batterij, portable oplader of een oplader voor onderweg, biedt jou de mogelijkheid om overal de accu van je smartphone of tablet (deels) op te laden. Hierdoor kun je er voor zorgen dat je op elk moment alsnog bereikbaar bent. De powerbank zelf laad je weer op wanneer je thuis, op school of op kantoor bent.

Welke powerbank heb ik nodig?

In principe kun je met elke powerbank je mobiele apparaat weer opladen. Echter hebben de powerbanks verschilllende hoeveelheden capaciteit. De capaciteit wordt weergegeven in milli-Ampere-uur (mAh). Welke powerbank bij jouw past ligt aan hoe vaak en tot hoe ver jij jouw smartphone wilt opladen. Heb je genoeg aan een powerbank die jouw smartphone eenmalig deels kan opladen dan zoek je een powerbank met ongeveer 2500 mAh. Zoek je een powerbank die jouw telefoon weer volledig kan opladen, dan zoek je een powerbank van 5000+ mAh. Wil je jouw telefoon vaker volledig opladen zonder de powerbank weer op te laden? Dan zoek je een powerbank met minstens 10000 mAh.

Handig! Sommige powerbanks beschikken over een LED-indicator. Zo zie je altijd hoeveel vermogen jouw powerbank nog kan leveren. 

Heb ik de juiste aansluiting?

Ja. Onze powerbanks hebben namelijk allemaal een USB-poort. Je plugt dus eenvoudig jouw oplaadkabel in de powerbank. De powerbank zal vervolgens functioneren als een regulier stopcontact.