Kinderen

Tablet hoes voor kinderen 

Maak kennis met de tablet hoezen voor kinderen. Deze lichtgewicht en duurzame bescherm hoezen zijn ideaal voor rond rennende kinderen met iPads. Met een tablet hoes voor kinderen laat je gerust je kinderen spelen met de iPad. De hoezen zijn onder andere geschikt voor de iPad 2, iPad 3 en iPad 4. Verder heeft Juns.nl ook kinder tablet hoezen voor de verschillende iPad mini’s.

Artikelen 1 tot 16 van totaal 37

per pagina

Artikelen 1 tot 16 van totaal 37

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Meer informatie

De tablet hoezen voor kinderen zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerd schuim. Dit duurzame schuim is buigzaam, stevig en zal stevig om jouw iPad zitten. 

iGuy (Thomas)

De populaire en sterke iGuy houdt jouw tablet stevig vast wanneer jouw kinderen deze gebruiken of juist niet gebruiken. Het lichaam van de iGuy zal de tablet stevig beschermen en lelijke beschadigen voorkomen. Hij kan gezien worden als een echte kindervriend. De hoes zal recht op kunnen staan waardoor kinderen eenvoudig een filmpje kunnen kijken op de tablet.

iButterfly (Vlinder)

De prachtige iButterfly heeft een poot waardoor hij eveneens als de iGuy rechtop kan staan. De iButterfly is beschikbaar in verschillende kleuren.

iElephant (Olifant)

De iElephant zal rechtop kunnen staan met zijn slurf. De iElephant is beschikbaar in verschillende kleuren.

iApple (Appel)

De iApple zal netzoals de iGuy staan op zijn voeten. iApple beschermd met veel liefde jouw Apple iPad.