iPhone 5(s)

De iPhone 5(s), een fantastische maar gevoelige telefoon. Shop daarom snel voor een gloednieuw hoesje, case of cover. Hieronder vind je verschillende back cases, bumpers of flip cases voor de iPhone 5. Om jouw speurtocht wat makkelijker te maken kun je een links een filter toepassen.

1 Artikel(en)

per pagina

1 Artikel(en)

per pagina

iPhone 5 hoesje | Informatie

Heb jij de  iPhone 5(s) en wil je deze graag beschermen? We begrijpen je bezorgdheid, de iPhone 5 is een kwetsbare smartphone. Je wilt dit kostbare bezit maar al te graag beschermen tegen vervelende dutsen of krassen. Een ongelukje is zo gebeurd, zo'n lelijke kras van je sleutelbos wil je graag voorkomen.  

Voor welke bescherming kies jij?

Een iPhone 5(s) is van zichzelf al een schitterende telefoon. Het is dus logisch dat men op zoek is naar een hoesje die het uiterlijk van de iPhone niet permament veranderd. Je kiest bijvoorbeeld voor een bumper of een backcover. Deze hoesjes zullen niet het gehele frame van je iPhone omhulsen, de originele look blijft dus deels behouden. Wil je toch een iPhone 5 hoesje die je gehele telefoon beschermd. Dan kies je voor een bookcase of flipcase. 

Tip: Combineer een bumper of back cover met een screen protector, zo profiteer je alsnog van optimale bescherming.